5 Hacks til at blive en Morgenlæser

author
4 minutes, 24 seconds Read
Hacks til at blive en Morgenlæser

hvis du er her, er det sandsynligvis fordi læsning i det mindste er en hobby for dig. Vi ønsker alle mere tid til at gøre de ting, vi nyder. Skriver til denne side og min egen blog, jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg læser så mange bøger om et år. Og svaret er simpelt: jeg laver forsætlig tid til læsning. Nogle gange er det en blok af tid på helgen, en time i min frokostpause, eller måske bare 15 minutter i et venteværelse. Men en af de mere underudnyttede tider til læsning sker i timen eller to, efter at vi vågner op.

morgenen er en af mine foretrukne tider at læse. Verden er lidt mere støjsvag, belysningen er svag, kaffen brygges. For ikke at nævne, at åbne en bog om morgenen er en blidere måde at starte din dag i modsætning til at rulle gennem sociale medier (hvilket kan medføre en række følelser). Men for de fleste af os er det ikke noget, der kommer naturligt. Ligesom mange ting handler læsning om morgenen om at gøre det til en vane. At være en ivrig morgenlæser i et par år nu har jeg samlet et par tip.

undgå at nå til din telefon

det er svært ikke at nå til din telefon første ting om morgenen. Især når din telefon også er din alarm. At slukke for alarmen (eller udsætte den) bliver hurtigt til at kontrollere Instagram eller Kvidre “rigtig hurtig.”Men nu, efter at have ramt den stopknap, skal du lægge den i din sengeskuffe eller nedad på sidebordet. At give de første 15 minutter af din dag til din bog i stedet for din telefon er en fantastisk måde at vågne op og snige lidt ekstra læsning ind i din dag.

Book Deals nyhedsbrev

Tilmeld dig vores Book deals nyhedsbrev og få op til 80% rabat på bøger, du rent faktisk ønsker at læse.

hold en bog ved din seng

det andet du træder ud af sengen, øges antallet af potentielle distraktioner ti gange. Så i stedet for at vandre ud i stuen for at få fat i din nuværende læse eller gennemgå din bogreol, hold en på dit natbord eller ved siden af din seng (pokker, selv under din pude, ved jeg ikke!).

med distraktionen af din telefon ude af vejen-fordi vi lagde den væk, husk?- alt hvad du skal gøre er at tænde lyset og nå ud på dit natbord. For at være endnu mere forberedt holder jeg en fiktion og nonfiction bog ved siden af min seng, så jeg har noget, der lyder interessant afhængigt af hvilket humør jeg vågner op i.

lav en Plan for din morgen natten før

da morgenlæsning handler om beredskab, lad os gøre det idiotsikkert ved at lave en plan for din morgen natten før. Jeg foregiver ikke at være perfekt, der er masser af morgener, hvor jeg vælger slumringsknappen over min bog, men at have en plan hjælper. Spørg dig selv: Hvad skal jeg lave til morgenmad? Skal jeg i bad om morgenen? Hvis ja, skal jeg vaske mit hår? Skal jeg bære makeup? Hvilket tøj skal jeg have på? Skal jeg tage bussen, gå eller køre?

Besvar spørgsmålene, og lav derefter mental matematik om, hvor lang tid det tager at udføre alle disse opgaver. Alle disse spørgsmål virker kedelige, men de frigør dit sind til vigtigere opgaver—som at læse! Med en plan på plads, vil du vide, hvor meget tid du kan tildele til din nye morgen vane.

Forbered koffein natten før

hvis det ikke er en mulighed at fungere normalt uden kaffe, skal du forberede det natten før, især hvis du har en traditionel kaffemaskine, der kan programmeres natten før. For dig, forberedelse kan sætte ud din krus og Keurig kop / tepose eller det kan være slibning kaffebønner og indstilling af et filter til at sætte i din pour-over kaffemaskine.

prøv at opretholde din soveplan i helgen

at lade mig sove i indtil 11:00 i helgen er en opskrift på katastrofe i arbejdsugen. Typisk forsøger jeg ikke at gå ud over 1-2 timer forbi min sædvanlige ugedag vågne tid. Dette sikrer, at det ikke er for svært at vågne op i løbet af ugen. Vores kroppe følger en døgnrytme, og ved at holde en konsekvent vågne tid kan vores krop forudse, hvornår det er tid til at komme i bevægelse. Dette giver meget mere energi, når man vågner op, både i løbet af ugen og ugen.

gå nu ud og læs (om morgenen, før du starter din dag!!) Brug for lidt ekstra motivation? Tjek dette indlæg på boglige citater, der får dig ud af sengen.

gå ind for at vinde et gavekort på $250 til Barnes og Noble!
Start en Audiobooks.com gratis prøveversion og lytte til alle dine faves!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.