Bigg Boss 14 makers viste mig som en’ Bimbo’, der ikke gjorde noget på serien, siger udvist deltager Naina Singh

author
3 minutes, 15 seconds Read

Kumkum Bhagya berømmelse Naina Singh, der lavede en smadrende indgang i Bigg Boss 14, kunne ikke fortsætte på reality-serien længe. Hun blev udvist inden for to uger. Skuespilleren bebrejder skaberne af serien, da hun ikke blev vist meget på trods af at hun udførte opgaverne og holdt meninger foran alle. Hun smækkede skaberne og sagde, at de viste hende som en ‘Bimbo’, der ikke gjorde noget på realitetsprogrammet.

“alle ønsker at spille spillet efter dem. Nogen spiller ved hjælp af sympatikortet, offerkortet. Men hvad jeg virkelig hadede ved min rejse var hvad jeg talte om mit personlige liv om maskeopgaven, det blev ikke vist. I det hus på et eller andet tidspunkt taler alle om deres personlige liv, men de valgte at vise, at Naina kun er generet af makeup, dyre kjoler og har et hus. Ved de om mine kampe, om jeg var i depression eller ej? Ved de, hvordan jeg har formået at nå så langt i dag? Hvis beslutningstagere viste Sharduls kamp og personlige liv, hvorfor valgte de at ignorere min side af historien? Vis mig ikke i et forkert lys, i det mindste, Fortæl også min side af historien. Telecast de ting, jeg talte. De har lige vist mig som en ‘Bimbo’, der ikke har gjort noget på serien,” sagde skuespillerinden.
skuespillerinden afslørede også, at hun havde advaret Nikki Tamboli ved sin indrejse om, at hun ikke skulle rode med hende under opgaverne, som hun gjorde med Sara gurpal, “forestil dig, hvis jeg havde modet til at skælde Shardul Pandit foran Salman Khan, tror du virkelig, at jeg ikke ville gøre noget på forestillingen. Jeg havde tydeligt fortalt Nikki Tamboli, da jeg var kommet ind i forestillingen, at du skadede Sara Gurpals øjne under opgaven, hvis jeg endda får et ar på mit, vil jeg gøre tingene dårlige for dig, det blev heller ikke vist. Jeg sagde dette lige efter min indrejse. Jeg havde min andel af argumenter, kampe, legit kampe, men intet blev vist. Og efter at have kommet ud og set, følte jeg mig taknemmelig, da jeg kunne have holdt med at give min 100 procent, og jeg ville stadig ikke være blevet vist. Det er meget trist, at jeg gjorde så meget, men intet blev vist. Jeg udførte Verdensrejseopgaven så godt, jeg fortsatte med at kæmpe med Nikki Tamboli for at redde min taske. Jeg trak den med min ene hånd i 20 minutter, men den blev vist i 5 sekunder. Mine kampe med jasmin, argumenter, jeg holdt min side, men intet blev vist,” sagde hun.

Naina hævdede, at hendes udsættelse var forud planlagt. “Jeg føler, at min udsættelse var planlagt af producenterne. De fik mig ind i serien, at tage mig ud af programmet på en sådan måde. Jeg ved ikke, om der var nogen personlig vendetta eller ej, men min udsættelse var helt uretfærdig. De holdt mig i karantæne i tre uger og spildte hele min måned med at prøve at udsætte mig sådan. Da min hashtag #BringBackNaina var trending, var jeg meget sikker på, at jeg ikke ville gå tilbage. Jeg blev udsat om to uger, og da jeg kom ud, så jeg, hvad der var blevet vist, så det er bedre, at jeg ikke spilder min tid,” sagde skuespillerinden.
Naina tror ikke, at denne tidlige udsættelse vil påvirke hendes karriere, og skuespillerinden siger, at ingen Bigg-chef kan forhindre mig i at arbejde. “Uanset hvilket arbejde jeg skulle gøre efter Bigg Boss tre måneder senere, kan jeg også gøre det nu. Ingen Bigg-chef kan stoppe mig, jeg har modtaget så mange trusler i mit liv, og ingen kan stoppe mig. Jeg vil gøre, hvad jeg vil gøre, uanset om jeg laver Bigg Boss eller ej,” hun sagde.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.