Fighting for Freedom (Fighting Series Book 1) (Kapitel 33, side 1 af 1)

author
14 minutes, 59 seconds Read

han går mod sin seng og lægger mig ned. Sommerfuglene i min mave har en dans off. Han børster min kind med tommelfingeren og stirrer ind i Mine øjne “Jeg elsker dig”. Jeg stirrer tilbage “Jeg elsker dig også”. Han kommer langsomt ind for et kys, men han trækker sig hurtigt væk. Jeg savner hans læber på mine. Han kysser hjørnet af min mund, og jeg holder vejret. Han kysser det andet hjørne og bevæger sig derefter til min kind. Jeg føler hans øjenvipper børste mod min hud og sender kulderystelser gennem min krop. Han bevæger sig op og nipper på min Øreflip, og min krop bremser ud til gåsehud overalt. Hver gang han gør det, reagerer min krop det samme. Han løber næsen ned ad min hals” Mmm ” han nynner. Jeg er helt lamme bare venter på hans næste træk. Han slikker siden af min hals og blæser derefter på den. Jeg føler en snurre ned ad ryggen, der får mig til at ryste. Han stirrer på mig”Du kan stoppe mig når som helst”. Er han kidding mig lige nu. “Okay” jeg pin ham tilbage til mig, fordi jeg ikke har til hensigt at stoppe ham. Jeg sutter på hans læbe, mens jeg stryger hans ryg. Jeg vipper hovedet, da han begynder at kysse siden af min hals helt til min skulder. Da han kysser min skulder, skræller han kjolen af. Han gentager den samme proces på den anden skulder. Mine brystvorter går hårdt og råber på hans opmærksomhed. Jeg vil have hans hænder og mund på dem. Han trækker kjolen ned, og mit bryst spildes overalt. “Bare hvordan jeg husker dem” han kopper mit bryst. Jeg stønner, mens jeg buer min krop mod hans. Han klemmer mine bryster sammen og løber tungen imellem dem. Jeg bider ned på min læbe og prøver at holde mit stønn inde. Han ser op kastede sine øjenvipper og blink. Åh han nyder dette. Han slikker rundt om min areola, og forventningen om hans mund på min brystvorte vækker mig endnu mere. Jeg føler hans varme ånde på min brystvorte, og lige når jeg tror, jeg ikke kan tage mere, føler jeg hans tunge kærtegne min brystvorte. Jeg kaster mit hoved tilbage, mens jeg stønner ud af stratificering. Han tager mit bryst i munden og begynder at sutte på det. Jeg griber en håndfuld af hans lagner, når min krop bevæger sig under ham. Åh Gud, der troede, at det at have din boob suck ville tænde mig så meget. Han bevæger tungen rundt om min brystvorte, og jeg trækker i hans hår for at holde ham på plads. Han kopper det andet bryst og gnider forsigtigt min brystvorte mellem tommelfingeren og pegefingeren. Jeg har aldrig været så tændt i mit liv. Jeg græder ud at flytte mine hofter, da han torturerer mine brystvorter. Jeg føler mig så våd, jeg håber bare, at jeg ikke våd arkene. MIT center er opmærksom, men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Han slipper mit bryst og går videre til den anden. Jeg trækker ham op til mig, fordi jeg har brug for at føle hans mund på miner. Kysset kommer ud trængende ligesom jeg føler. Jeg skubber ham væk. “Hvad er der galt?”spørger han. “Tag din skjorte af nu” siger jeg åndeløs. Jeg må mærke hans hud. Han begynder langsomt at løsne sin skjorte, mens hans øjne strejfer over hele min krop. Han vil bremse efter min smag, jeg sidder op og ripper hans skjorte af. Alle hans knapper flyver overalt. “Jeg troede, at Tarsan var den vilde, ikke Jane” håner han. Jeg skubber hans skjorte over skulderen og løber mine hænder gennem hans muskler. Hans hud er så blød, men hans muskler er så stramme. Gud, jeg bliver aldrig træt af at se hans nøgne krop. Jeg løber min tunge over hans tatovering, og jeg føler, at han bliver stiv. Jeg trækker ham ned til mig og vender ham over “Hold kæft der tøser”. Jeg kysser siden af hans hals og flytter til hans Adams æble. Jeg gør min vej ned i midten af hans bryst, indtil jeg når hans 6 pakke. Jeg kysser hver eneste af dem og derefter glide min tunge op hans ribben og han gisp. Jeg bevæger mig ned og finder hans perfekte V-snit. “Nu er det fucking fedt” siger jeg, mens jeg sporer det med min finger. Jeg kigger op og finder hans grønne øjne brændende af lyst og venter på mit næste træk. Jeg stikker tungen ud og sænker hovedet og bryder aldrig øjenkontakt. Jeg har tænkt mig at slikke hans V fra start til slut. Han trækker mig op og fortærer Mine læber næste ting, jeg ved, at jeg er på ryggen igen, mens han trækker min kjole af. Han tager mine sko af, og jeg bringer ham tilbage til mig. Jeg prøver at løsne hans bukser, men mine rystende hænder tillader mig ikke. “Ugh” jeg slap en knurr og Gabe griner. “Jeg har det. Jeg kan faktisk godt lide disse bukser”. Han rejser sig for at tage dem af, men efterlader sine boksere på. Han lægger sig tilbage oven på mig, og han sætter sig ind mellem mine ben. “Du er fucking smuk” han klipper ind i mig, og jeg føler, at hans pik stikker mig, det gør mig skør. “Gabe” jeg tøsedreng. Han stryger mit indre lår med fingrene, og det bliver sværere for mig at trække vejret. “Slap af Muffin” han læner sig ind og kysser mig. Han sporer kanten af mit undertøj, og jeg stønner. Hvad venter han på? Han skal røre mig der. “Kan jeg tage dem af?”spørger han. “Ja” jeg blurt ud. Jeg er så nervøs, men jeg vil have ham nej jeg har brug for ham. Han giver mig et lille kys og begynder derefter at efterlade et spor af kys ned ad min krop. Med hvert kys, han giver mig, bliver det sværere for mig at trække vejret. Han stopper ved min navle og glider derefter langsomt af mit undertøj. Han begynder at kysse indersiden af mine lår, og jeg begynder at få panik. Han tænker ikke på at gøre, hvad jeg tror, han har ret? Selv det føles så forbandet godt at have hans læber på mig dernede, jeg tror ikke, jeg er klar til alt det. Da jeg føler hans læber ved siden af min pige, lukker jeg hurtigt mine ben, der knuser Gabes hoved “Ouch!”. Han skubber mine ben åbne for at frigøre hovedet. “Jeg er så ked af det” jeg begynder at grine ikke fordi det er sjovt, men fordi jeg freaking ud. “Hvad er der galt?”han glider op og sporer min krop med næsen. “Jeg tror ikke, jeg er klar til det” hvæser jeg ud. “Okay, vi kan gøre det en anden gang, men bare for at gøre det klart, at du har en fantastisk lyserød lækker muffin, jeg nogensinde har set”. Jeg rødmer jeg ved ikke, om jeg skal takke ham eller spørge ham, hvor mange andre muffins han har set. Jeg vil ikke tænke på ham og andre piger. Han styrter læberne ned i miner, mens han skubber mine ben åbne. Jeg vikler mine arme rundt om halsen, da han tager vejret fra mig. Han børster mine folder med fingrene, og jeg sværger, at jeg næsten dør. Hans hårde fingre føles så godt. Jeg udvider mine ben for at lade ham udforske mig. Han løber fingeren op og ned”du er så våd”. Jeg kan ikke engang tale lige nu, alt hvad jeg kan fokusere er på den glæde, hans fingre giver mig. Han glider en finger inde i mig, og jeg føler lidt pres. “Åh Gud” græder jeg, mens jeg bevæger mig. Gabe placerer sin tommelfinger på min klitoris og begynde at tegne små cirkler. Jeg kaster mit hoved tilbage med et langt stønn, mens jeg griber en håndfuld ark. Fuck det føles så godt. Jeg ved ikke, om jeg vil skubbe væk fra ham eller komme tættere på. “Mmm så stram” nipper han på min hals og fremskynder tommelfingrene. Mine hofter begynder at bevæge sig på egen hånd til rytmen af hans hånd. “Åh Gud Gabe” min ånde stiger som noget inde i mig Er ved at opbygge. Mine tæer krøller og jeg skriger “G-Gabe” jeg græder. Jeg er ved at miste mit sind, Jeg føler, at jeg har brug for at eksplodere. “Lad det gå Muffin” og med det går jeg over bord. Min krop bremser ud i gåsehud, jeg føler tingles fra top til tå, og jeg føler mig lettere, end jeg nogensinde har følt. “Åh Gud” siger jeg, da jeg endelig får vejret. “Nej bare Gabe “han kysser min pande”, og det er bare en forhåndsvisning af, hvad der kommer”. Han rækker ud efter et kondom ” klar?”. Hell yeah jeg er så klar”Yeah”. Han trækker sin bokser ned, og hans penis springer ud. “Holly shit” jeg blurt ud han er stor. Jeg tror ikke, jeg er så klar, som jeg troede. “Ja, jeg er lidt begavet” trækker han på skuldrene. På en måde? Det er en kæmpe gave, men det er smukt ligesom resten af ham. “Det bider ikke, jeg sværger” spøger han. “Kan jeg klappe det?”Jeg løfter mit øjenbryn. Han går hen imod mig, og jeg vikler mine hænder omkring ham. “Mmm” stønner han. Jeg bevæger min hånd op og ned, og han bliver hårdere ved det andet, hvis det endda er muligt. “God dreng” hvisker jeg. Han har det så godt i mine hænder, alt hvad jeg vil gøre er at klemme ham. “Okay, det er nok” trækker han sig tilbage og skubber mig ned igen. “Okay Muffin jeg går virkelig langsomt, du skal fortælle mig, om jeg gør dig ondt, eller hvis du vil have mig til at stoppe” ruller han på kondomet. Han åbner mine ben og glider i en finger “Damn alt det ved at lege med min dreng?”. Jeg rødmer “hvad kan jeg sige, at han er en god dreng”. Han sætter sig ind mellem mine ben, og hans spidser børster min fold. Åh Gud, jeg troede, at hans fingre føltes godt. Han skubber langsomt sit tip inde i mig, og jeg føler pres. Holly lort! Jeg fryser det gør ondt som meget. “Breath baby breath” stopper han. Det faktum, at hans penis er inde i mig, får mig til at have ham endnu mere. “Er du okay?”spørger han bekymret. “Ja” Jeg børster hans hår tilbage. Han kysser min håndflade “Okay”. Han løfter mit hoved og bider på min underlæbe. Han løber tungen inde i min mund, og jeg stønner. Han skubber sig ind i mig, og jeg føler mere smerte. Jeg råber ind i hans mund, og han klemmer min brystvorte. Jeg ruller mine øjne ud af glæde. Han skubber en lille far, og jeg har lyst til, at han river mig inde. “Jeg ved, det gør ondt Muffin” hvisker han ind i min mund. Fuck ingen fortæller dig nogensinde, hvor meget første gang virkelig gør ondt. Jeg bider ned på hans læbe, da han fortsætter med at bevæge sig inde i mig. Alvorligt er det som om det aldrig slutter. Jeg vil have ham til at stoppe, men samtidig har jeg brug for ham til at fortsætte. Jeg sværger, at jeg hører noget pop dernede, og jeg smager endelig blod. Jeg slap af hans læbe, at det nu er hævet “jeg er ked af det”. Jeg vidste ikke engang, hvor hårdt jeg bider ham, jeg koncentrerede mig om smerten. “Det er okay Muffin” han tørrer af blodet ” er du okay?”. Han løber tommelfingeren under mit øje. Jeg ved ikke, hvornår det sker, men jeg begyndte at rive. Jeg tager et stort åndedrag “bevæg dig ikke, giv mig en chance for at få brug for dig”. Han holder mine hænder, og vi låser vores fingre “klar, når du er”. Han læner sig ned og kysser mig meget blid så blid, at jeg har lyst til at græde. Han stak meget langsomt ind i mig, og jeg føler en blanding af smerte og glæde. Jeg lader hans mund gispe efter lidt luft. Han sutter på mit bryst, da han fortsætter med at skubbe ind i mig blid. Jeg græder, fordi det føles så godt. Der er ikke mere smerte bare glæde. Mine hofter begynder at bevæge sig med hans hofter “det er det baby rock med mig”. Jeg vikler mine ben omkring ham, og vi begynder at bevæge os som en. “Åh min Gud baby” jeg klemmer hans hænder. “Hurtigere hurtigere” jeg beder. Mine muskler begynder at stramme, da han bevæger sig hurtigere. Vores kropsdæksel med sved begynder at glide mod hinanden. Nogle ting inde i mig begynder at bygge op igen, men jeg ved ikke, hvordan man når det punkt. “Kom nu Muffin” jeg føler hans varme ånde på mit øre. Den tingly sensation starter op igen. Jeg holder op med at bevæge mig og fastgør ham til mig, da han maler inde i mig og stikker mig lige på stedet. Jeg skubber tilbage, da jeg bringer ham tættere på mig. Åh Gud, jeg tror, jeg skal tisse. “Jeg-Jeg er nødt til at bruge badeværelset”. Han humrer “ingen baby bare lad det gå” han stak inde i mig. Jeg skraber hans ryg, da han skubber mig over grænsen. “Åh min Gud!”Jeg råber. Min krop bryder ud i gåsehud, og jeg krøller tæerne, da sommerfugle frigøres over hele kroppen. Denne gang føltes så meget bedre end sidste gang. Jeg begynder at dirre og jeg føler ham stivne “Fuck” han knurrer. Han lægger sin krop oven på mig ” Er du okay?”han spørger ind mellem åndedrættet. Jeg tørrer sveden af panden”mere end okay”. Han lægger sig på mig et stykke tid, mens jeg leger med hans hår. “Det var den bedste gave nogensinde” siger han og jeg griner ” endnu bedre end billetterne?”Spørger jeg. “Det var en fantastisk gave, men denne var uvurderlig,” trækker han ud “jeg går på toilettet” han giver mig et hurtigt kys og går væk. Jeg stirrer på hans bare Røv” pervers ” råber han. Tænk, at jeg lige har mistet min mødom. Ja det var smertefuldt som fuck, men efter smerten var væk var det hele glæde det var sind blæser. Det var den bedste oplevelse, og jeg er så taknemmelig for, at jeg ventede så længe på den rigtige person og endnu mere glad for, at den rigtige person viste sig at være Gabe. Jeg ruller til min side, og jeg føler mig øm, men jeg kan godt lide smerten. Jeg har lyst til at være i gymnastiksalen hele dagen i går. Gabe går ind med et vådt håndklæde på hånden. “Hvad er håndklædet til?”Spørger jeg. “For at rense dig” trækker han arkene tilbage. Jeg tager fat i arkene fra ham” Jeg kan gøre det”, jeg tager håndklædet”vend om”. Der er ingen måde, jeg vil lade ham rense mig dernede. “Laver du sjov med mig?”spørger han irriteret. “Please” jeg pout. Han vender sig om “du er nødt til at vænne mig til at se dig nøgen, fordi jeg planlægger at holde dig ude af klude”. Jeg renser mig selv, og det varme håndklæde føles godt på min følsomme hud. Jeg smider håndklædet til side”alt gjort”. Han lægger sig ned og pakker mig ind i sine arme “faktisk er det en ny regel i mit hus. Intet tøj tillader”. Jeg snuggle på hans bryst ” Åh virkelig?”Jeg griner. “Ja starter lige nu” han kysser min pande. Det er sjovt, hvordan der var en tid, hvor han kyssede mig på panden, ville irritere mig, men nu er det noget så normalt. “Jeg antager, at dette er et dårligt tidspunkt at fortælle dig, at jeg inviterede Liam til middag” jeg prøver at holde i min latter. “Seriøst?”han vipper mit hoved tilbage, og jeg bryder ud af latter. “Nej, men når han finder ud af din regel, har jeg en fornemmelse af, at han kommer forbi uanmeldt”. Jeg kan bare forestille mig Liam reaktion på at se Gabe nøgen. Han ville sandsynligvis få et hjerteanfald lige der på stedet. “Ja, måske er det ikke sådan en god ide” Gabe smirks.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.