Hand + Nail Care Rutinetips og favoritter

author
12 minutes, 39 seconds Read

bedste negleplejeprodukter | Beauty Look Book

jeg får så mange spørgsmål om min hånd-og negleplejerutine, jeg troede, det var tid til et opdateret indlæg. Læsere spørger mig ugentligt, om min neglelak er færdig i salonen eller hjemme alene. Jeg gør det meste af min neglelak og håndpleje alene, og jeg har det i et par år nu. Mest som i næsten alle – sidste gang jeg var på en salon var mindst et par år siden! Da jeg boede i San Diego, havde jeg mine saloner, som jeg gik til næsten ugentligt. Det var den bedste måde for mig at slappe af, slappe af og frakoble! Men siden jeg flyttede til Florida har jeg aldrig rigtig fundet noget, der kommer tæt på, og med den hyppighed, at jeg ændrer min polsk, er det bare lettere, mere overkommelig og sparer tid for mig at passe dem på egen hånd.

jeg lavede en komplet roundup og tutorial for et par år siden. De fleste af mine go-to hæfteklammer er stadig de samme, selvom der har været et par ændringer, da formler afbrydes og mærker ændres. Jeg plejede aldrig at kunne bære Essie polish uden at få forfærdelige tip slid inden for 1 time, men jeg fandt endelig en måde at få det til at fungere. Dette gælder for de fleste mærker af polsk, nogle tager forskellige trin og kombinationer af base/top for at få det til at vare.

jeg har en komplet liste over, hvad jeg bruger, nogle gode runner ups og tips om, hvordan jeg vedligeholder mine hænder og negle. Jeg vil sige, at det hele bliver bedre med praksis. Jeg plejede ikke at kunne male min højre hånd godt, fordi min venstre hånd var klodset og rystende. Det er stadig ikke perfekt, men det bliver bedre med tiden!

Cuticle Care

cuticle Care Essentials Deborah Lippmann Pincerman Revlon

Cuticles kan være en smerte for at holde sig sunde, især hvis de er tørre eller skrælle. Jeg synes at holde hænderne godt fugtet er nøglen. Hvis du er neglebånd ikke er i den bedste form, og du ikke ved, hvordan at trimme dem vil jeg foreslå at gå til salonen for at få dem trimmet professionelt. Overhold deres metoder og trin, indtil du har det godt med at gøre det selv derhjemme. Nøgleprodukter jeg bruger:

 • Deborah Lippmann Cuticle Remover er min hellige gral cuticle blødgøringsmiddel/remover af hele tiden. Jeg har prøvet en række meget fablede om mærker, men dette er det bedste. Dette løsner og blødgør død hud omkring neglebåndet, hvilket gør det lettere at skubbe tilbage for at trimme. For mig er dette vigtigt.
 • Pincerman nøjeregnende og søm renere er også min hellige gral (flad sidet spids) til at skubbe tilbage neglebånd. Nogle foretrækker en afrundet version, men for mig giver den flade spids mere kontrol. Ofte er de afrundede ender også for store til mine fingre. Der er en sømrensespids i den anden ende, som er afrundet (versus skarp), så den er super blid.
 • Revlon Cuticle Clippers har været en go-to i årevis, de har skarpe tips til præcist at skære væk døde cuticles, når de er skubbet tilbage. De vil skære godt hele vejen, så der er ingen trække huden fra delvis trimning. Disse var faktisk mit andet valg, fordi jeg havde brug for et par, men kunne ikke finde mine foretrukne pincet Cuticle Nippers. Apoteket, jeg gik til, havde kun dem fra Revlon, så jeg besluttede at prøve. Begge mærker er rigtig gode.
 • ikke vist, men for at klippe og Trippe tipene bruger jeg en Revlon luksus negleklipper. Jeg kan også godt lide pincet-værktøjer.

du kan se en fuld trin for trin tutorial i dette indlæg her, men jeg har reposted nogle af nedenstående trin. Afhængigt af hvor tørre dine hænder er, eller hvor længe det er siden din sidste manikyr, vil du måske først suge, rengøre og fugte dine hænder.

neglebånd pleje trin trimning Tutorial

_________________

neglelakfjerner og arkiveringsværktøjer

bedste neglelakfjerner

det er vigtigt at finde en god blid fjerner, især hvis du har følsomme negle eller fingre. Du vil ikke tørre hænderne ud eller bruge noget for hårdt. Desværre er de bedste ikke altid let tilgængelige for mig, så jeg bestiller altid online.

 • 3-i-1 formel Fjern neglelakfjerner er en af mine to øverste hellige grails. Den kommer i et par forskellige størrelser, og denne har en pumpedispenser, som er super praktisk. Det er blidt og effektivt og fungerer på alle polske mærker, som jeg bruger. Det fjerner polish, preps og betingelser neglene.
 • Deborah Lippmann stripperen (ikke vist) er den anden i min top to. Hun har ofte bundter til rådighed, hvilket gør det mere overkommeligt. Dette er også en fremragende ikke-tørrende version (hvis jeg skulle vælge en, ville dette være mit topvalg). Hun har også disse i pakkeformularer kaldet Stripper to Go. De er pakket i en meget lille pakke, men puderne er godt gennemvædet, og de er virkelig praktiske til rejser, eller hvis du har brug for at skifte polsk på farten, er der ingen grund til at bekymre dig om, at en flaske lækker eller eksploderer. En enkelt pakke har nok til at fjerne polsk til alle mine fingre.
  • med disse 2 fjernere finder jeg, at jeg ikke behøver at bruge en sømrenser til at rense resten/olierne af.
 • til arkivering, polering og rengøring af overskydende maling har jeg altid brugt det, jeg kunne finde i købmanden eller apoteket. Olive og juni lancerede en serie af polske og negleplejeprodukter, der er super bekvemme og godt lavet. De sendte nogle af deres produkter for at prøve, og jeg er helt besat af værktøjskassen. Jeg bruger det til at gemme de fleste af mine negleplejeværktøjer og grundlæggende på et sted. Jeg tror, du kan finde alternativer til mindre på Ulta eller Target, men for mig kan jeg virkelig godt lide Buffer Cube og Clean up Brush. Du kan købe Clean up Brush individuelt, og for mig er det perfekt at rengøre kanterne, hvor Polsk kan have overført eller se lidt rodet ud.

_________________

Min favorit Base og topcoats

bedste Base og topcoats Essie, Smoth Cult, Chanel og OPI

Min favorit base og topcoats roterer ofte, når jeg bruger tingene op eller formler bliver afbrudt. Hvad jeg har i rotation lige nu er angivet nedenfor (til almindelig neglelak bruger jeg ikke gel):

 • Opi Natural Nail Base Coat er en god blid, men effektiv base coat, der fungerer med alle mine polske formler. Det fungerer godt for at forhindre negle i at gulne fra polsk.
 • Smith and Cult Basis of Everything er en anden favorit til Basisfrakker, og over det hele er en fantastisk topcoat, der gør tip ultra skinnende og manikyr sidst.
 • Chanel Le gelcoat er ikke rigtig en gelcoat, men det er en lang slid topcoat, der giver neglene en ultra blank gelignende glans og effekt. Dette fungerer bedst med Chanel-polermidler, og jeg har gennemgået mange flasker.
 • Essie Speed Setter er den bedste hurtigindstillede topcoat, der ikke forårsager større krympning.
 • andre jeg har prøvet og kunne lide er Nails Inc (men mine favoritter er blevet afbrudt), CND Sticky Base, CND Super Shiny topcoats. Den Christian Louboutin Loubi Kit er nok den bedste, jeg har prøvet, og det har været på min liste til at tilbagekøbe.
  • med Chanel, Essie eller Smith og Cult topcoats får jeg normalt mindst en uges slid uden chipping eller tip slid. På dag 2 eller 3-mærket anbefaler jeg at påføre et lag topcoat igen for at beskytte farven og forlænge slid.

_________________

hånd cremer og fugtighedscreme

bedste hånd og neglebånd behandlinger

jeg er den største håndcreme junkie! Jeg har prøvet så mange og har meget i rotation på ethvert givet tidspunkt. Jeg gjorde en massiv udrensning lige før vores flytning i juni og gav mange af mine produkter væk. Det er dem, jeg har i rotation lige nu. Jeg anvender håndcreme dagligt, Jeg bruger en skrubbe en gang om ugen, cuticle olier bruges efter behov.

 • Chanel La Creme Main er den bedste lette håndcreme med en fløjlsagtig blød tør ned. Jeg kan godt lide dette, fordi det ikke efterlader nogen klæbrige rester. Hvis du har ultra tørre hænder, er det ikke noget for dig, men i hvilket tilfælde vil jeg anbefale dig at prøve La Creme Main tekstur Riche eller Le Lift (ny). Begge er bedre til tør hud, og jeg elsker emballagen! Jeg holder mindst en af disse i min pung. Den nye Le Lift gør det bedste arbejde med at udglatte huden. Jeg har kun brugt det i omkring en uge nu, men jeg er helt forelsket.
 • Kiehls Ultimate Strength Hand Salve er den bedste unscented mulighed for ultra tørre hænder. Jeg kan godt lide dette om vinteren, eller når mine hænder er supertørre. Det faktum, at det er uparfumeret, er et stort plus, især hvis du arbejder i et miljø, der skal være duft-eller parfumefrit. Eller hvis du bare er følsom over for tilsat duft. (Fås i forskellige størrelser .)
 • La Mer foryngende hånd Serum er en af de dyreste hånd splurges jeg har prøvet. Det er også en af de mest luksuriøse behandlinger, jeg har ejet. Det er stærkt duftende med signaturen La Mer duft, men er virkelig beroligende og virker faktisk for at glatte og blødgøre hænderne. Jeg er stadig ikke over klistermærket chok, men jeg synes det er helt fantastisk.
 • til cuticle olier Jeg har prøvet så mange. Der er mange gode muligheder derude, uanset om du vil have en tyk creme, sheasmør, olie osv. Jeg foretrækker olier, fordi de absorberer let og ikke er goopy. Mine to favoritter er Dior Huile Abricot Daily Nutritive System og L ‘ Occitane Shea Nail and Cuticle Oil. De leveres med en børste tip applikator, så det er mindre rodet end dropper eller flaske/børste stil emballage. For dropper stil Deborah Lippmann neglebånd olie var den bedste, jeg prøvede.
 • L ‘ Occitane sheasmør et minuts håndskrubbe er fantastisk. Dette er mit andet rør, og det gør en så stor forskel i tekstur og glathed af dine hænder. Jeg forsømmer ofte peeling på hænderne, men at slippe af med de døde hudceller med en blid skrubbe gør en verden til forskel. Dette er fugtgivende uden at have nogen rester, og det er meget meget blidt.
 • andre kærligheder inkluderer Molton brun, Kiehls duftende håndcremer, Aesop, L ‘ Occitane håndcremer (til vinteren). For en med SPF Supergoop! Håndcreme er fantastisk (jeg er helt ude, Jeg løber ofte tør for denne). Moroccanoil er også fantastisk.

_________________

Ansøgning Tips

Nail Polish Ansøgning Tips fra Sabrina skønhed Look bog

til anvendelse vil jeg sige praksis gør mester. Jeg tror, at den største fejl, folk begår med påføring, er at få børsten for tæt på neglebåndene. Vådlak vil bevæge sig lidt, når det er vådt, så for at forhindre blødning efterlader et lille lille mellemrum mellem børsten og kutiklen. For mig starter jeg lidt længere fra neglebåndet, end jeg tror, jeg burde, og det forhindrer poleringen i at bevæge sig/bløde ind i neglebedene. Nogle gange er det umuligt ikke at få overskydende polering på huden, så jeg renser det op med en børste eller min tommelfingernegl, i hvilket tilfælde nogle gange er det bedst at male tommelfingrene sidst. Forskellige formler har forskellige strukturer, nogle er ultraflydende, mens andre er tykkere, så din kilometertal kan variere med applikationen.

jeg anbefaler at anvende tynde frakker. Nogle gange bliver jeg nødt til at anvende 3 afhængigt af hvor ren formlen er. Så længe dine frakker er tynde, og selv det stadig skal tørre relativt hurtigt. Jeg lader min lufttørre og prøver at gøre dem, før jeg tror, jeg vil skrive i lang tid eller håndfri, mens jeg ser TV.

påføring på en plan overflade er den bedste måde at påføre polering på. Olive-og juni – værktøjskassen leveres med et praktisk belagt tykt ark for at beskytte din overflade. Jeg bruger også bare papirhåndklæder derhjemme. Når som helst jeg tror, jeg bare kan gøre min polering på mit skrivebord, på sofaen eller på gulvet, ender jeg med at spilde produkt. Jeg faldt en flaske på et betongulv en gang, og det var sådan et rod at rydde op, da hele flasken knuste.

 Hvordan male dine negle

_________________

se nærmere på værktøjskassen Olive og June (du kan tilpasse dine valg online):

min egen neglepleje vælger, jeg bruger kassen til at gemme mine værktøjer:

bedste negleplejeprodukter | Skønhedsbogen

jeg håber, at denne opdaterede roundup giver dig nogle tip og ideer til, hvordan du laver en DIY-manikyr derhjemme! Med ting som bomuldspuder, sømfiler eller buffer bruger jeg stort set det, jeg kan finde på mit lokale CV ‘ er eller apotek. Jeg ville ønske, at der var et komplet mærkesæt, som jeg kunne finde, der har alt i en praktisk kasse eller pose, men jeg har fundet, at intet enkelt mærke har alt, hvad jeg har brug for. Min top essentials for min rutine omfatter Deborah Lippmann Cuticle Remover, pincet Pushy Stick og Revlon eller pincet Cuticle trimmere.

så mange af jer spørger, hvad mit foretrukne polske mærke er, og jeg har ikke et. Jeg elsker at prøve alle slags mærker! Høj og lav. De tre, jeg bærer mest i disse dage, er Chanel, OPI og Essie. Jeg kan stadig godt lide Louboutin polerer, men emballagen er ikke praktisk, så jeg finder mig selv at nå ud til andre mærker mere.

på lager, jeg plejede at have en masse neglelak væg stativer jeg fandt på hvor jeg gemt mine polerer. Jeg blev af med dem, da vi flyttede fra San Diego til Tampa – vi var nødt til at redigere, hvad vi holdt/kastede. Disse dage holder jeg dem bare i skuffer.

for tæerne gør jeg dem også alene, selvom jeg foretrækker salonbehandlinger for at slippe af med callouses osv. Jeg har dog ikke været i salonen i et stykke tid – jeg brød en tå for halvandet år siden og var så tøvende med at lade nogen røre ved mine fødder, selv efter at den var helet. Lad mig vide, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har nogen hånd/neglepleje hellige grails! Jeg vil meget gerne høre om dine favoritter.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.