Hvorfor det er let at være spiller, indtil du finder ægte kærlighed

author
4 minutes, 37 seconds Read

jeg betragtede mig aldrig som en spiller. Selvom jeg ved, at mange kvinder ville være uenige.

som utallige årtusinder nyder jeg at have køn, og jeg er seksuelt åben. Jeg nyder selskab med en kvinde, selvom det kun er en nat eller to. Og ikke kun for cardio; jeg nyder at gå ud til middag, have samtaler, etc. I modsætning til de fleste mænd, jeg er meget ærlig med mine intentioner.

tingene har ændret sig i de senere år, men da jeg var yngre, var jeg stærkt på jagt. Bogstaveligt talt hver aften i ugen, jeg skulle ud til klubber rundt om i byen, flaske service og alt sammen, ønsker at hente kvinder. Når du er ung og dum og bor i sin city, vil du sandsynligvis begynde at lave runder.

skønheden og Forbandelsen-afhængigt af hvordan du ser på det-ved at være ung og bo i Ny York er, at det er virkelig nemt at finde folk, der er villige til at sove med dig. At være halvt anstændigt udseende gør heller ikke ondt. Tonsvis af gratis sprut hjælper også. Så jeg ville gå ud, møde en pige, der sværger, at hun er en model, fest indtil klubberne lukker og snuble hjem med hende.

sagen var, at jeg næsten aldrig havde en natstand. Jeg ville ende med at hænge ud med disse piger flere gange-nok gange til at forstå, om jeg kunne gå ud med hende eller ej. Men her er en lille indsigt: du vil ikke møde manden eller kvinden i dine drømme, mens du smager i en klub. Det kommer bare ikke til at ske.

så når jeg var sikker på, at tingene ikke ville blive mere alvorlige, ville jeg lade hende vide det. Jeg ville ikke lede hende videre, så jeg fortalte hende, at mens hun er fantastisk, jeg så ikke, at tingene nogensinde blev mere alvorlige.

når jeg ser tilbage på det, ved jeg nu, at jeg ikke var i stand til at blive seriøs med nogen, fordi jeg blev hængt op på min eks. Helvede, jeg vidste det også dengang. Men det sagde jeg ikke til pigerne.

du ser, det ved at finde kærlighed er, at når du først finder det, kommer enhver anden type forhold til kort. Selv hvis du kun fandt kærlighed for at miste den, den indflydelse, det har på dig, forbliver hos dig. Andre forhold blegner i sammenligning.

jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde var en rigtig spiller. Jeg har aldrig spillet kvinder, men jeg spillede spillet. Jeg brugte tid og energi på at fokusere på at finde korte øjeblikke af sjov og spænding i stedet for at udarbejde mine problemer for at give mig selv mulighed for at være klar til kærlighed igen.

det er nemt at være spiller. Sandsynligvis den nemmeste og mest naturlige ting i verden. Mænd er designet til at ønske at formere sig med flere partnere. Vores kultur er oprettet på en måde, hvor det ikke kun er acceptabelt at være en provokerende og endda slutty mand, men fejret. Hvis du er uenig, skal du kigge på nogle musikvideoer og fortælle mig igen, at jeg tager fejl. Eller se på annoncer. Se på det affald, vi deler på sociale medier.

i dag har vi både mænd og kvinder, der spiller spillet. Det var altid acceptabelt for mænd at være spillere, men nu er kvinder også velkomne til at deltage i spillet. Hvilket er trist, hvis du spørger mig. Ikke fordi folk ikke har ret til at gøre, hvad de vil, at leve deres liv, hvordan de vil, at f*ck hvem de vil-de gør. Jeg ville bare ønske, at folk ville have ting, der ville hjælpe dem, ikke skade dem.

du er kun en spiller af to grunde. Du har enten aldrig været forelsket og ved bare endnu ikke, hvad du mangler-hvilket er fint, for i sidste ende vil du finde kærlighed, og at være en spiller vil miste sin appel. Eller du er en spiller, fordi du er blevet såret, og prøver at overbevise dig selv om, at du ikke har brug for kærlighed. At du ikke vil have kærlighed. Måske endda at du ikke fortjener kærlighed.

det er det skøre ved kærlighed. Det har evnen til at løfte os op, ligesom det har evnen til at nedbryde os. Det viser os, hvor smukt livet kan være, ligesom at miste det viser os, hvor mørkt vi kan blive.

at være en spiller er dybest set umuligt, når du finder kærligheden. Du vil enten være for forelsket til endda at tænke på at komme i seng med en anden person, også forelsket til nogensinde at skade den person, du elsker, eller du bliver for såret til at nyde spillet.

du spiller stadig, men du spiller kun dig selv. Du vil forsøge at narre dig selv til at tro, at tingene vil blive bedre, at i sidste ende denne løs livsstil vil bringe dig lykke og vil tillade dig at en eller anden måde finde dig selv.

tag det fra nogen, der har været der: Du vil ikke finde andet end bunden af et hul, som du gravede dig selv ind i.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.