Kort Novena til Vor Frue af Lourdes

author
5 minutes, 15 seconds Read

recitere den tilsvarende dag bøn:

dage
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

dag et

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. Pletfri dronning, der, vises personligt som en majestætisk dame i Lourdes grotte, hædret med dit godartede blik og med kommunikationen af dine hemmeligheder den fattige og syge Bernadette, jo mindre værdsat af mænd for manglen på nogen kultur, jo mere accepterer hun dig for åbenheden om hendes uskyld og inderligheden af hendes hengivenhed; få for os den nåde, at vi altid sætter vores ære i at gøre os behagelige for Herren med et liv helt i overensstemmelse med vores pligter, samtidig kan vi altid blive værdige til dine særlige velsignelser. Amen

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

__________

dag to

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. O Jomfru af Lourdes, valgt af Gud til at være mor til Jesus, kasserer for de guddommelige nåde, tilflugt og fortaler for syndere! Ydmygt nedlagt for dine fødder beder jeg dig om at være min guide og sundhed i denne dal af tårer, for jeg kan og må ikke gøre noget uden dig. Få mig fra din guddommelige søn tilgivelse for mine synder, udholdenhed i det gode og min sjæls frelse, for at være evigt glad og salig i dit søde selskab i herlighedens palæer. Elske.

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

__________

dag tre

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. O Jomfru af Lourdes og min mor, de forældreløse liv og håb, de skibbrudnes anker, de syges sundhed og trøst hos dem, der plager og dør! Åh Gud! Efter Gud er og vil du være. mit eneste håb i fristelser og farer, i livet og i min dødstid. Forlad mig ikke, O Mary! Elske.

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

__________

fjerde dag

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. O mest rene jomfru af Lourdes, min sjæls liv, lettelse fra mine sorger, blødhed og sødme fra mine Lidelser! Ved dit hjertes porte, min mor! kald denne syge synder, hvis smerte i dette øjeblik er lige så stor som hans synder; medlidenhed med ham, kast ham ikke væk, se på ham med medfølelsens øjne. Læg ham som Jesus de spedalske. Helbred mig, så jeg kan prise Gud for evigt. Elske.

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

__________

femte dag

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. O Jomfru af Lourdes og dronning af engle, i hvis øjne glitter den tro, der brænder din ånd! Lær mig at tro, men at tro ved at arbejde; for Tro uden gerninger er død.; og fyldt med troende, som ikke handlede efter deres tro, er helvede fangehuller. Hjælp mig med at tro på det guddommelige ord og handle som Gud og kirken befaler mig at tro og arbejde; for tro er lys og fakkel, der oplyser min sjæl og fører den på den evige saligheds vej. Elske.

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

__________

dag seks

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. O Jomfru af Lourdes og Jomfru af jomfruerne, mest kandidatlilje, pletfri due, due uden gal! Du, der blev undfanget uden Synd; du, der elsker kyskhed så meget og elsker dine børn så meget, har medfølelse med mig og befri mig fra denne giftige lyst, der kaster mig ned i et hav af synder. Få fra din søn kyskhedens nåde til at leve på jorden som Himmelens Engle. Elske.

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

__________

syvende dag

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. O Jomfru af Lourdes og Himmelens suveræne kejserinde, der af kærlighed til fattigdom udsatte jer for alle de fattiges berøvelse og mangel i ånden! lær mig at foragte overskud og gaver og inspirere kærlighed og medfølelse for de fattige til at opnå himlens rige med almisse. Elske.

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

__________

ottende dag

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. O Jomfru af Lourdes, sublimt eksempel på lydighed, som ved at gøre dig til Herrens slave og ydmyge dig til det punkt at leve uden din egen vilje, fortjente du at blive kaldt velsignet alle generationer! Lær mig og hjælp mig som Bernadette-barnet til at være lydig mod døden, fordi lydighed er bedre end ofre, og de, der fortsætter med at adlyde Gud, kommer til himlen. Elske.

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

__________

niende dag

ved tegnet min Herre Jesus Kristus

bøn. O Jomfru af Lourdes, dronning af martyrer og trøst af de ramte! Ved den heroiske tålmodighed, der skinnede i alle handlinger i dit jordiske liv, fra Betlehem til Golgata, fra Simeons profeti, indtil din guddommelige Søns blodige lig blev plukket fra dine arme, vær barmhjertig med mig og hjælp mig med Kristen fratræden at bære vægten af de kors, som Herren vil sende mig, for at dyrke min evige lykke i herlighed og leve i dit søde selskab for evigt og altid. Elske.

tre Hail Marys og en Herlighed. Bed om den nåde, du vil opnå med denne novena. Afslut med den endelige bøn for hver dag.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.