kvinde konflikt efter hendes kæreste siger, at han ønsker at sove med en anden kvinde for at få mere 'erfaring'

author
4 minutes, 54 seconds Read

når folk begynder et forhold, vil de sandsynligvis ikke komme med identiske livserfaringer. Dette inkluderer deres seksuelle historier.

en 19-årig kvinde har problemer med sin 21-årige kæreste, fordi hun har mere erfaring end ham. Så hun henvendte sig til Reddit for forholdsrådgivning.

Redditor Kast_myfeelings sendt:

“min kæreste vil have køn med en anden pige, fordi han siger, at han har brug for mere ‘erfaring’.”

den originale plakat (op) forklarede:

” mig og min bf har været sammen i næsten 2 år. Jeg var hans første, når det kom til køn og han var min anden.”

“han siger, at han ‘har brug for’ mere erfaring med køn og vil have køn med en anden pige. Jeg er såret, men han siger, at han ikke vil skade mig, men at han vil gøre det.”

“han vil bryde op med mig og derefter komme sammen igen, når han oplever en anden pige. Jeg har udtrykt over for ham, hvor egoistisk dette er, men han siger, at han elsker mig, og han har bare brug for mere erfaring med køn.”

“jeg tror, han har et urealistisk syn på køn. Han ser det som han skal få ‘selv’ med mig.”

“hvad gør jeg? Hvis vi går i stykker, og det har han køn med en anden pige, skal jeg tage ham tilbage? Jeg vil ikke bryde op med ham, fordi jeg elsker ham, men jeg vil heller ikke komme til skade.”

Redditors panorerede ideen fuldstændigt.

“han prøver bogstaveligt talt bare at retfærdiggøre at have køn med en anden kvinde. Lad ham gå. Alvorligt. Verden er fuld af bedre mænd end det.”~Katiebc03

“jeg vil fortælle ham gå lige foran. Bare forvent ikke at komme tilbage til mig.”~Silvergirl7

“Ooo, jeg kan huske, da min datters kæreste gjorde dette. Han dumpede hende, men opdagede det faktisk, der var ingen flokke af andre kvinder, der var desperate efter hans bod.”

“i mellemtiden fandt datter ret hurtigt en anden mand, meget til kærestens forbavselse og raseri.”

“det er år siden, hun sidst så ham, men hun får stadig lejlighedsvis berusede tekster fra ham og fortæller hende, at hun er den, der slap væk, hans største beklagelse osv… Hun svarer aldrig.”~ArumtheLily

“din kæreste vil have køn med andre mennesker. Han mener at bryde op og have køn med andre mennesker er et gratis pas, og hele diskussionen bør ikke have nogen indflydelse på, hvordan du har det, fordi du ikke har lov til at have følelser om emnet.”

“han mener, at han skal gøre, hvad han vil, og du skal bare vente på, at han gør hvad som helst. Han er 21.”

“jeg kan stort set love dig, at han har urealistiske synspunkter på køn. Han har også urealistiske synspunkter på forholdsdynamik.”

“i dine voksne forhold vil du have en partner, der overvejer dine følelser og bekymrer sig om dem. Intet i denne situation siger ‘din kæreste har tænkt over, hvordan hans ord eller fremtidige handlinger får dig til at føle dig’.”

“når du er i et sundt forhold, bør din lykke være en af din partners prioriteter. Din partner er bekymret for sin lykke og er ikke bekymret for din.”

“ikke alene er han ubekymret, han forventer at være i stand til at gøre, hvad han vil, og har du bare acceptere det og ham, når han er færdig med at have køn med hvem vil lade ham. Du skylder ham ikke din tid eller din fremtid.”

“nu er forhold ikke altid 50/50. Nogle gange skal den ene eller den anden partner bære mere af forholdet.”

“i løbet af denne tid er begge partnere dog lige investeret i forholdets succes og ønsker, at det skal lykkes. Hvis du er klar over, at du ikke er fuldt investeret i et forhold af en eller anden grund, slå op.”

“træk ikke den anden person sammen. Det er Forfængelighedens højde at tro, at en anden person skal sidde pining for dig eller vente på dig, når de kommer tilbage.”

“din kæreste er ikke fuldt investeret. Han elsker dig ikke så meget som du elsker ham. Han vil have dig til at være hans backup forhold, mens han går ud og sår sine havre og vil have dig pining og venter på ham.”

“gør det ikke.”

“fordi mens relationer inkluderer at tænke på den anden person, skal du sørge for, at du ikke er så investeret i en anden, du lader dig udnytte.”

OP vendte tilbage med en opdatering:

“vi havde en snak, og han sagde, at han var usikker på, at jeg havde en anden fyr foran ham. Han sagde nogle gange, når vi er intime, han tænker på den anden fyr og bliver sur.”

“han ønsker at være på samme niveau som mig med hensyn til seksuelle partnere. Jeg har forsøgt at overveje at lade ham have en one night stand, men det gør bare ondt for meget.”

“og hvis han havde køn med en anden, ville jeg føle mig usikker, og jeg ville føle mig skyldig for at blive hos ham. Han siger, at han ikke vil gøre det, hvis jeg ikke er fortrolig med det.”

“undskyldte han. Jeg føler mig ærligt så drænet, og en del af mig vil bare opgive forholdet, fordi jeg føler mig skyldig.”

“men jeg tror, jeg skal bare flytte ud af hans sted og være på pause. Jeg føler mig bare så skyldig og drænet, at jeg sårede ham.”

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.