Min kæreste bruger ikke kondomer | hvad er problemet | BBC Verdenstjeneste

author
2 minutes, 36 seconds Read

forhold
kære hvad er problemet,
jeg er 24 år gammel, og jeg er i et relativt nyt forhold.
min partner og jeg var enige om, at vi nu vil begynde at have et seksuelt forhold, men min nye kæreste vil ikke bruge kondomer. Han siger, at vi ikke har brug for dem, fordi han ved, hvad han laver, og hvis jeg virkelig elskede ham, ville jeg naturligvis stole på ham.
jeg elsker min kæreste, og jeg vil elske med ham, men jeg vil også være på den sikre side og bruge kondom, når vi til sidst går i seng. Hvordan kan jeg forklare, hvordan jeg har det for min kæreste uden at bringe hele forholdet i fare, trods alt, det er stadig tidlige dage for os begge?
Alison, UK
råd: Tricia Kreitman, rådgiver
*jeg tror, at Alison bliver nødt til at blive hård her. Det er et meget simpelt brev, men det er også et meget almindeligt problem. Kondomer er næsten den eneste form for prævention, som også giver beskyttelse mod STI ‘ er, seksuelt overførte infektioner, og jeg taler ikke kun om HIV og Aids her, for eksempel er ting som gonorrhoea og chlymidia meget almindelige infektioner, som helt sikkert er stigende i øjeblikket.
* nu har mange af disse ingen symptomer. Chlymidia er for eksempel praktisk taget symptomfri, det er normalt kun hentet hos kvinder, når de har en rutinemæssig kontrol for noget andet, og alligevel er det en af hovedårsagerne til infertilitet i øjeblikket i Storbritannien. Så det spredes, og i nogle regioner har så mange som en ud af ti kvinder chlymidia. Det spredes gennem samleje, når folk ikke bruger kondomer, og ingen ved, at de har det, ingen ved, at de sender det videre.
* mange unge er stadig tilbageholdende med at bruge dem. Det er måske, at de begynder at bruge dem, men efter et par uger føler de, “Åh, vi kender hinanden, vi har ikke rigtig brug for dem”, men risikoen er der stadig, og især mange mænd er bange for dem. De undskylder, at de føler sig forkerte, “jeg kan ikke lide at elske at bære en af dem”, eller “det bryder spontaniteten, når vi skal stoppe og sætte en på”, men ofte er de bare bange for, at de mister deres erektion, fordi de ikke er vant til at bruge en.
* hvis Alisons kæreste siger, at de ikke har brug for kondomer, fordi han ved, hvad han laver, ved han åbenlyst ikke, hvad han laver. Han beskytter ikke Alison, han tager ikke noget ansvar for hendes helbred og beskyttelse.
* hvis han siger, at ” hvis hun virkelig elskede ham, ville hun stole på ham.”Hvis han virkelig elskede hende, ville han beskytte hende, og han ville bruge kondom, og det er hvad hun har brug for at sige til ham. Hvis han insisterer på, at han ikke vil bruge en, er svaret at have ikke-penetrerende køn, og hun må sige, “vi vil ikke have samleje, hvis det er tilfældet.”

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.