Min kone ignorerer mig

author
3 minutes, 12 seconds Read

for to år siden giftede jeg mig med min drømmepige. For det første år, det føltes som hver dag, vi stadig var på vores bryllupsrejse. Lige efter vores andet jubilæum, det virkede som om alt ændrede sig. Min smukke brud gik fra strålende fra øre til øre, da hun så mig, til næppe at se på mig. Min kone ignorerer mig. Jeg ved, at der altid er to sider til hver historie, men så meget som jeg rack min hjerne om, hvad der gik galt i mit ægteskab, jeg kunne ikke finde et svar.

min kone plejede altid at sige til mig, hvordan jeg var hendes prins charmerende, og jeg håber, at jeg udtrykte for hende, at hun var min Askepot. Når du er ude med venner, Min kone forlod aldrig min side. Alle ville altid joke om, hvor knyttet vi var. Efter vores jubilæum, dette var ikke tilfældet længere. I begyndelsen af hende ignorerer mig, når vi ville gå ud med venner, hun ville altid gå på den anden side af rummet. Jeg ville spørge hende hvorfor, men hun sagde, at Jeg overtænkte ting.

Min Kone Ignorerer Mig
Er Det Mig?

at gå ud sammen med venner blev til en sjælden begivenhed, min kone ville altid insistere på en “Piger nat” . Vores datoer blev til, at hun var på mobiltelefonen hele tiden, eller at hun var træt. Selv derhjemme, hun ville bare se TV og give mig et ord svar, da jeg spurgte om hendes dag. Der har været så mange gange, hvor jeg bare ventede på, at hun spurgte mig, hvordan jeg har det, og det fik jeg aldrig. Jeg begyndte at føle, at mine følelser ikke betyder noget mere, og at min kone ikke længere var interesseret i, hvad jeg havde at sige. Det kom til det punkt, hvor da jeg blev forfremmet på arbejde, jeg havde det ikke godt med at dele de gode nyheder med hende. Jeg ville bare ikke blive skuffet over hendes reaktion. Min kone ignorerer mig. Hvorfor skulle hun overhovedet bekymre sig om min forfremmelse?

Breaking Point

efter måneder med at gå frem og tilbage i mit sind, hvorfor min kone ignorerer mig, sluttede jeg endelig og spurgte hende, om der var noget galt. Hun sagde, at hun ikke kunne finde ud af, hvad der gik galt, men hun erkendte endelig, at noget ændrede sig. Jeg tror, at hun var chokeret over, at jeg faktisk kaldte hende ud, og hun sagde endda, at hun ikke kunne hjælpe sig selv. Da vi begge var på et sted, hvor vi ved, at der var et problem, men ikke kunne finde ud af hvorfor, besluttede vi at hente hjælp fra en professionel. Både min kone og jeg er begge private mennesker, så vi tøvede med at finde en terapeut, der ville tage sig tid til at lytte til, hvad vi havde at sige, og muligvis finde ud af, hvad der gik galt.

søgning efter svar

efter at have undersøgt online stødte vi på Mort Fertels Ægteskabsfitness-program, hvor vi var i stand til at få ressourcerne og værktøjerne til at arbejde på vores ægteskab fra komforten i vores eget hjem. Vores kommunikation blev så meget stærkere, og jeg er glad for at kunne sige, at min kone nu er stolt over at være min kone igen. Jeg er så glad for, at jeg var i stand til at konfrontere min kone, før tingene kom ud af hånden. Jeg var bange for, at jeg også ville lukke, og når det sker, ville der ikke være nogen positiv løsning. Nu med Mort Fertels ægteskabs fitnessprogram, jeg ved, at det ikke vil ske igen.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.