Nam Prik Ong

author
3 minutes, 28 seconds Read
annoncer
varm lille dukkert til grøntsager svinekød. Utrolig smag!

for nogen tid siden så jeg en episode af Diner ‘ s Drive-ins and Dives, det bedste af Las Vegas. Ming Tsai kunne bare ikke synes at komme over Nam Prik Ong fra Lotus of Siam. Og jeg kunne ikke komme over hans ravings! Måneder senere, jeg endelig gjort det.

Nam Prik Ong som præsenteret af Ming Tsai, Diners Drive Ins dyk

nam Prik Ong

nu er jeg selvfølgelig ikke Thai, jeg er ikke engang Asiatisk; jeg mener, se på mit foto. Men jeg elsker at kunne lave god mad derhjemme, og denne opskrift syntes enkel nok til at mestre efter at have set videoen. Jeg googlede derefter rundt, og fandt ud af, hvor forkert jeg var.

især en blogger, Pranee, har skrevet, hvad der ligner en fantastisk version af denne tomat, svinekød & Chili Dip og Thai Food Master har en anden. Jeg besluttede hurtigt, at hver familie og restaurant skal have deres egne variationer, lige fra overraskende enkel til ultra kompliceret! At spise thailandsk mad har et vidunderligt indlæg om variationerne af Nam Prik, der var en øjenåbner for mig.

Nom Prik Ong fra Lotus of Siam, med tilladelse fra Madnetværk

Nom Prik Ong fra Lotus of Siam, med tilladelse fra Madnetværk

nu bor jeg (det meste af tiden) i Minnesota, så hvis du er som mig, og det er 8:00 om natten, og du er nødt til at lave Nam Prik Ong, og gøre det nu, her er en simpel opskrift lavet af hvad jeg kunne finde på min Minnesota kvarter butik. Det er delish og det varmet op vores aften – ja, der er lidt krydderi, her, og en masse smag! Det er hærdet af grøntsager og svinekød, så lad det ikke skræmme dig. Medmindre du er en Minnesotan!

jeg lavede dette første gang i foodprocessoren, mangler en grov mørtel og støder, anden gang mashed jeg stærkt i stegepanden med en gaffel før og derefter igen, da jeg kogte den. Jeg kan godt lide den anden version bedre. Hvis du har en morter og støder, skal du bruge dem. Hvis ikke, hånd mash eller bruge din foodprocessor. Bemærk, at jeg skulle have fået dette lidt mere sammenhængende og arbejdet det mere, og jeg skulle have husket at pynte med koriander!

Nam Prik Ong som præsenteret af Ming Tsai, Diners Drive Ins DIves

Nam Prik Ong som præsenteret af Ming Tsai, Diners Drive Ins DIves

Nam Prik Ong

 • portioner: 4
 • tid: 20 minutter
 • vanskelighed: nem
 • Udskriv side
 • 1/2″ stykke ingefær, skåret tyndt
 • 4 skalotteløg, terninger
 • 2 fed hvidløg, knust
 • 5 – 10 Thai chilis, skåret tyndt (jeg kunne godt lide syv)
 • 2 til 3 korianderstængler, hakket, reserveblade, groft hakket, til pynt
 • 1/2 pund malet svinekød
 • 8 til 10 cherrytomater
 • 1 tsk ansjos pasta
 • 1 tsk fiskesauce, eller efter smag
 • fint revet skorpe fra 1/2 citron
 • 1 tsk sukker
 • salt, om ønsket

hvis der anvendes en mørtel og støder, smadre sammen skalotteløg, ingefær, koriander stilke, hvidløg i en pasta. Tilføj chili og smadre indtil forslået og indarbejdet. Tilsæt svinekød og bland kraftigt. Tilsæt tomater og resten af ingredienserne og fortsæt med at arbejde blanding indtil blandet og tomater har bristet.

varm under omrøring, indtil svinekød er kogt igennem, og noget af væsken er fordampet, hvilket gør dette til en tyk, saftig blanding. Pynt med koriander.

serveres med et udvalg af grøntsager og svinekød og klistret ris, hvis det ønskes.

fra køkkenet af http://www.frugalhausfrau.com, tilpasset fra Lotus af Siam og Pranee ‘ s Thai Køkken

______________________________________
du ved, at jeg vil bringe dette til vores tilbagesendelse torsdag # 20 Link Party, hostet af farens far Hvad er til middag, Meaghan af 4 Sønner Er os, Alli af Tornadough og Moi! Det er rigtigt-mig! Klik over til vores tilbagevendende torsdagspost for regler og mere info, eller klik bare på blue leapfrog, under, for at se alle indlæg eller indtaste dine egne!

Jeg vil også forbinde med Angie fra Fiesta fredag, hendes 101. på hinanden følgende fest! Hendes co-værter i denne uge er Juhls af den ikke så kreative kok og HR. Jeg kan ikke vente med at se, hvad de to kommer op med!!

min nam Prik Ong blev præsenteret på Fiesta fredag!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.