Reddit-JUSTNOFAMILY-min mor gør mig skør, og jeg kan't tage det længere

author
4 minutes, 18 seconds Read

min mor var min bedste ven indtil omkring 8 år gammel. Omkring den alder, jeg fandt virkelig ” min stemme.”Jeg begyndte at have mine egne præferencer og delte mine meninger med alle, der ville lytte. Jeg fik at vide at “holde kæft”, fordi jeg talte for meget eller for højt, men uanset hvad, jeg var et barn og med mine egne børn nu, forstår jeg, at der er øjeblikke, hvor det er det eneste, du kan sige (for at du ikke udtaler noget faktisk Forbandelsesord for dem at låse på og gentage.) De tider, der virkelig gjorde ondt, var, da jeg tydeligvis havde et stort problem med noget og fik at vide at “komme over det.”I disse dage er jeg 32 og har kæmpet med misofoni (hadet til visse lyde) lige siden jeg var omkring 8 år gammel. En af mine tidligste minder om at have symptomer på misofoni var, da jeg var i bilen med familien på en 13 timers biltur. Alle vidste, at jeg havde problemer med at være omkring mennesker, der tyggede tyggegummi. Jeg var lille, så jeg fik ikke rigtig ideen om “raseri” eller “kamp eller flugt”, og da min familie ville spørge, hvad mit problem var, fortalte jeg dem bare, at det fik mig til at gå på toilettet (som jeg forstår nu var min hjerne fortæller mig at få helvede ud derfra.) Min familie var ikke nyttigt . De tog min” badeværelse ” kommentar og løb med det. Jeg var en hån. Og min mor, der skulle have været min allierede, ville altid sørge for, at hendes taske var fyldt med Basooka Bubblegum. Hun ville tygge det overalt, hvor vi gik, og når som helst jeg bad hende om at stoppe, hun ville bede mig om at komme over det, eller hun ville modvilligt spytte det ud og derefter klage over, hvor underligt jeg var, der er noget galt med mig, etc.

det afsnit ovenfor er bare de tidlige år. I gymnasiet kæmpede min mor og jeg så meget, at min far slog mig en morgen og fortalte mig at komme ud af hans hus. Han var alkoholiker, og jeg tror, efter så mange år med at høre det, han knækkede. Det er ikke en undskyldning, men det er lettere at forstå, antager jeg. Jeg blev sparket ud af mit hus, indtil min mor fandt ud af, at den ven, der tog mig ind, var en fyr (ikke min kæreste, mere som en bror) og hun ringede til DFCS på deres familie! DFCS kom faktisk til min skole, mine forældre var der, og det var første gang, jeg havde set dem siden slaget. DFCS gav mig mulighed for at vende hjem (til mine voldelige forældre) eller gå med dem til et plejehjem og muligvis aldrig se nogen af mine venner igen. Jeg valgte at gå med mine forældre, kun for dem at sparke mig ud 2 flere gange (en gang f.kr. var jeg dating en sort/portugisisk fyr, og min far ville ikke have “kinky hårede børnebørn,” og en gang f. kr. var jeg endelig vendt 18 og brugte mine egne penge fra mit job for at få min labret gennemboret.)

Hvem kan du se, at min mor ikke ligefrem har udøvet gode forældrefærdigheder i hele mit liv. Nu hvor jeg er voksen og har mine egne børn, hun vil være omkring dem og forkæle dem. Jeg nægter at lade mine børn være omkring så meget negativitet og egoisme. Jeg prøver at gøre min del og lade hende ind nu og da, hvilket er en enorm angstudløser for mig, men hver eneste gang minder hun mig om, hvorfor vi ikke er tæt på. Hvis jeg så meget som beder hende pænt om at stoppe med at gøre noget, der generer mig, hun siger først “kom over det” og afbøjer derefter sin opmærksomhed på noget, jeg laver, som hun måske eller måske ikke engang finder irriterende.

jeg føler en lille smule skyld, men det er hovedsageligt bc, det er alt, hvad jeg nogensinde får, når jeg taler med hende, en skyldtur. Min mand ved ikke, hvorfor jeg selv holde kontakten med hende. Jeg antager, at det sandsynligvis har noget at gøre med det faktum, at jeg nyder at tilbringe tid sammen med min far, men selv han er kommet til, hvor han prøver at skylde mig på at komme tættere på min mor. Jeg ville ønske, at jeg kunne være en af de piger, der er tæt på deres mor, sandsynligvis lige så meget som min mor vil være tæt på mig. Men hun har bevist gang på gang, at hun aldrig vil ændre sig. Hun har kun sig selv i tankerne, og medmindre det ændrer sig, Jeg har det ikke i mig at give hende det, hun vil have. Jeg kan ikke engang tåle lyden af hendes stemme længere.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.