Reddit-relationships-min kæreste er en jerk

author
5 minutes, 53 seconds Read

tldr; vi har været sammen i to år. Han har altid haft en masse angst og vanskeligheder med at håndtere stress. Jeg har forsøgt at være støttende. Han er blevet snappy med mig over ting, der ikke går som forventet. På dette tidspunkt tror jeg, det kan være verbalt/følelsesmæssigt misbrug. Jeg tror, jeg er nødt til at afslutte tingene. Men jeg har svært ved at give slip, og spørgsmålstegn ved, om jeg er den forkerte.

så ved første ting med K var fantastisk. Vi var virkelig glade. Men han var også meget ængstelig, let stresset og overvældet. Han ville blive ked af det, hvis han ikke vidste præcis, hvad tid jeg kom over, eller hvad vi spiste til middag. Og den måde, han reagerer på disse ulemper på, er blevet mere og mere alvorlig i løbet af de sidste to år til det punkt, at jeg tror, det kan være emptionelt misbrug.

for et par uger siden overnattede han. Så snart han kom til mit hus, blev han sur på mig, fordi jeg havde snavsede retter i min Vask, og fordi jeg lige havde(!) løbe tør for kattefoder (jeg har en killing bliver lidt skør og beder om mad). Så snart han klagede jeg undskyldte, sagde jeg ville køre til butikkerne og gøre opvasken senere. I stedet for at sige ok kaldte han mig uansvarlig. Han fortalte mig, at han kun ville begynde at se mig i fridage, hvis “jeg ikke kan have min lort sammen”. Jeg fortalte ham, at han var ved at blive super fucked up, og venstre for at gå til butikken. Da jeg kom tilbage, undskyldte han og sagde, at han var skør. Jeg fortalte ham, at det var okay, men at han truede med at straffe mig sådan, er ikke ok, og det kan han ikke gøre. Han er enig. Jeg føler mig stadig shitty om det og græder et stykke tid. Jeg vil bare have ham til at forstå, hvordan det ikke er ok, at adfærd er, og jeg prøver at bringe det op igen, men han lytter ikke rigtig. Vi ser noget lort på nettet og går i seng. Og så bliver det meget værre. Jeg får denne forfærdelige fucking migræne og kan ikke falde i søvn indtil fire am. Jeg prøvede så hårdt at være stille, mens jeg kæmpede for at falde i søvn. 6 siger han bare, at han endelig kan forlade, og begynder at kneppe skrigende på mig. Fordi han ikke kunne sove og “hans uger er vigtige, og det er hans tid til at hvile”. Og fortsætter. Han fortæller mig igen, at jeg er uansvarlig, min killing er irriterende, og det er tilsyneladende min skyld, fordi jeg ikke var forsigtig med at holde hende ude af rummet hele natten. Når jeg fortæller ham, at han er virkelig egoistisk, siger han, at jeg er og bringer op, at jeg skylder ham fem dollars og som beskylder mig for at stjæle penge fra ham?? Jeg sagde næppe noget tilbage, og jusy lå i sengen og græd i timevis, mens han var der, og efter at han gik.

så det var virkelig fucking Dårligt. Men intet før det nogensinde var kommet tæt på. Jeg sluttede ikke tingene, men jeg opgav bestemt håbet eller ønsker virkelig, at vi skulle have nogen fremtid sammen. Jeg indså også, hvor meget jeg har brug for at have standarder og grænser.Siden da har det bare været små ting.

indtil i går. Vi skulle til at gå på skøjteløb og gøre nogle ting i dag også. Jeg smsede ham om at være begejstret, men han sagde, at han er træt af vejret og ikke vil gå. Jeg sagde noget som fint, jeg går bare alene eller med en ven i næste uge. Jeg mener, jeg var lidt passiv aggressiv. Men det berettede ikke, at han kaldte mig til at vende ud, som Hvordan tør jeg kommentere sådan ,når han arbejder (han sagde ikke, hvordan tør du, men dybest set), spurgte han sarkastisk, om jeg var “okay” fire gange for at fortælle mig, at jeg ikke synes ok, jeg virker som en sindssyg person. Der har været opkald som dette før. Han nægter at sende en SMS, og ring til mig, indtil jeg fortelte, og bare vær virkelig ond og brug en frygtelig tone. Det får mig til at føle mig frossen og som om jeg ikke kan sige noget tilbage eller holde op for mig selv.

så efter det sendte jeg ham denne tekst:

hvis du planlægger at tale til mig på den måde og have nul selvbevidsthed eller ansvarlighed på trods af de mange gange, jeg har fortalt dig, at jeg ikke ville blive behandlet på den måde, så skal du bare gå hjem. Jeg sender dette nu, så du har tid til at finde ud af, hvad du vil gøre. Ring ikke til mig for at berate mig og kalde mig skør, fordi jeg sagde en lille ting, du ikke kunne lide. Du skal seriøst overveje dine handlinger og deres konsekvenser.

han svarede ikke. Da han kom ud af arbejde, sendte jeg en anden tekst. Jeg fortalte ham, at han var velkommen til stadig at komme over og spurgte, hvad han ville gøre. Jeg fortalte ham, at jeg indså, at det er vigtigt, at jeg har grænser, og at jeg står op for mig selv. Han kom ud på 430. Ingen reponse. Jeg har stadig ikke hørt fra ham klokken 10 næste dag.

at skrive alt dette ud får mig til at indse, hvor shitty det virkelig er. Jeg har PTSD fra et tidligere meget voldeligt forhold, såvel som depression, og angst. Det er så svært ikke at stille spørgsmålstegn ved, om jeg tager fejl. Jeg tror, jeg er nødt til at afslutte dette, men af en eller anden grund vil en stor del af mig ikke.

* der er stadig mange positive aspekter af vores forhold. Han hjælper mig også med ting som penge lejlighedsvis, men som jeg nævnte kaster det i mit ansigt, når han kan. Og jeg tror virkelig, han har brug for hjælp. De tilfælde, der er angivet her, er de værste, men jeg har lyst til i løbet af den sidste måned, at han er ude af kontrol. Jeg har også lyst til, at jeg måske har opmuntret denne opførsel ved at tage sig af den, før den kom så ud af hånden. Så nu hvor jeg lægger min fod ned, kan han ikke håndtere.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.