Social Impact Heroes: Nancy Davis, grundlægger af Race to Erase MS, har rejst millioner mod behandling og ultimative helbredelse af multipel sklerose

author
3 minutes, 44 seconds Read

Tak så meget for at gøre dette med os! Kan du fortælle os en historie om, hvad der bragte dig til denne specifikke karrierevej?

jeg havde arbejdet på en diabetesorganisation med min mor, da jeg blev diagnosticeret med MS. efter min diagnose så jeg, hvor håbløs denne sygdom var med så meget duplikering af forskning fra de bedste MS-forskningscentre i vores land. Jeg vidste, om disse strålende læger delte forskning, det ville undgå dobbeltarbejde og skabe et drømmeteam, så vi ville have en kampchance ved at helbrede MS. Jeg vidste, at jeg var nødt til at starte mit velgørenhedsløb for at slette MS for at ændre oddsene og gøre dette negative til et positivt.

Flo Rida og Nancy Davis ved 2018-løbet om at slette MS gala

kan du dele den mest interessante historie, der skete med dig, siden du begyndte at lede din virksomhed?

da jeg var vært for mit første velgørenhedsarrangement i Aspen, havde jeg et frivilligt møde dagen før, og en ung kvinde i kørestol kom hen til mig med sin mor og sagde, at de hørte mig i radioen natten før og blev inspireret til at få hjælp. Hun var blevet diagnosticeret på samme tid, som jeg havde været og havde små børn, som jeg også gjorde. Hun var ikke kommet ud af sengen siden sin diagnose og holdt op med at tage sig af sine børn og leve sit liv. Jeg indså da, at jeg kunne hjælpe andre. Jeg hjalp hende med at få lægehjælp, og hendes liv og hendes børns liv blev ændret. Jeg lærte, at det kun tager en historie som den for at give dig modet til at kæmpe for dine drømme.

kan du beskrive, hvordan din organisation har en betydelig social indvirkning?

vi arbejder hårdt på at finde en kur mod MS, og det er spændende at se, hvordan kvaliteten af så mange menneskers liv er dramatisk forbedret. Mennesker diagnosticeret med MS har nu håb om, at de kan leve en bedre livskvalitet. Hver dag bliver det en realitet, at vi vil finde en kur mod MS.

Åh! Kan du fortælle mig en historie om en bestemt person, der blev påvirket af denne sag?

så mange mennesker ringer til mig for at fortælle mig, hvordan de er gået fra at være i kørestol eller ikke være i stand til at leve et selvstændigt liv til derefter at få deres uafhængighed tilbage. De er blevet aktive igen og kan i nogle tilfælde gå igen. For nylig møder jeg en mor på et af løbet for at slette MS-møder i mit hjem, og hendes liv er væsentligt forbedret nu har hun adgang til medicin, vi hjalp med at udvikle (det modtog FDA-godkendelse for to år siden). Hun kan gå overalt med sine børn og være en fuldtids mor, rejse og gøre alle de ting, der gør hendes liv fuldt.

er der tre ting, som samfundet/samfundet/politikerne kan hjælpe dig med at løse roden til det problem, du prøver at løse?

det er vigtigt at oplyse, hvor mange mennesker i vores land, der virkelig har MS, da det påvirker tæt på to millioner amerikanere. I dag findes der stoffer for at forbedre livskvaliteten, når man lever med MS, og desværre er mange mennesker nødt til at kæmpe så hårdt for at få adgang til dem. Forsikringsselskaber bør gøre det lettere at dække patienter med MS og give dem mulighed for at være på medicin, som deres læger føler, at de skal være på. Det er så uretfærdigt, at visse mennesker ikke har adgang til disse stoffer, der vil forbedre deres livskvalitet!

hvordan definerer du “lederskab”? Kan du forklare, hvad du mener, eller give et eksempel?

i sidste ende betyder lederskab at lede med et godt eksempel. Du er nødt til at tro fuldstændigt på din sag og have lidenskaben til at forpligte dig til at gøre alt, hvad du kan for at nå dine mål. Du skal være villig til at ændre hele tiden og være åben for at lytte til alle forslag fra dit team.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.