Stacy Risenmay af ikke bare en husmor

author
3 minutes, 11 seconds Read
20shares
  • del
  • Kvit
  • Pin

i dag, jeg er begejstret for at dele den talentfulde Stacy of Stacy Risenmay ikke bare en husmor med jer alle! Jeg har fulgt sammen med hendes blog og husprojekter i årevis, og det er så sjovt at kunne introducere dig til hende. Hun er super talentfuld, venlig, og du vil blive så inspireret af hende!

Stacy Risenmay:

Hej! Jeg er så glad for at besøge her på Christinas blog. Jeg elsker hendes stil og sjove personlighed. Jeg er så glad for, at hun accepterede min invitation til at bytte blogs for dagen!

her er en super hurtig introduktion, og så hopper vi ind i nogle af mine yndlingsprojekter, jeg har lavet hjemme hos os.

jeg har blogget i omkring 7 år, og jeg er mor til 4 drenge. Jeg elsker at gøre det selv, dekorere og tilbringe tid udenfor. Jeg elsker naturen, DIY, og dekorere så meget, at jeg skrev en bog kaldet Natural Accents, som handler om at dekorere med naturen. Min mand og jeg og vores drenge flyttede ind i vores 1938 sommerhus stil hjem 11 år siden. Det var meningen at være et starthjem, som vi fik fast, før vi byggede et andet hjem. Vi har været så glade her, at vi ikke har følt behov for at flytte.

et billede af vores hjem med nogle af de børn, der først voksede op her. Du kan læse historien om vores hus her.

da jeg startede, lavede jeg stort set alle renoveringer og DIY projekter. I årenes løb, Shane er begyndt at kaste mere ind. Han begyndte at indse, at det ikke kun handlede om at spare penge, det var faktisk sjovt!

Shane modtog en grad i arkitektur og arbejder for et avanceret interiørdesignfirma, så han er bestemt en god partner i kriminalitet!

jeg blog om møbler bygger/makeovers, små projekter, udendørs projekter, havearbejde, kid aktiviteter, og lejlighedsvis opskrifter, men min favorit ting, jeg gør, er værelse makeovers! Uanset om det er til mit eget hjem, eller for en anden, Jeg elsker at omdanne et rum, der passer til behovene og personligheden hos dem, der bor der.

sådan så vores køkken ud, da vi flyttede ind:

Sådan ser vores køkken ud nu! Det er lille, men er fyldt med stil. Jeg var tøvende med åbne hylder i starten (Hej støv!) men det åbnede virkelig rummet, og støvet er ærligt talt slet ikke dårligt!

du kan se flere billeder af vores køkken her.

vi lavede vores daterede badeværelse arbejde i årevis, men da vandskader skete på grund af flisens alder og tilstand, lavede vi nogle nødvendige opgraderinger. Processen hvilken slags sjov, da vi skrællede lag og lag af gulve og vægbehandlinger dating tilbage til, da huset blev bygget.

nu har det marmorgulve, flydende hylder over toilettet, en brugerdefineret DIY forfængelighed og et spejl med en temmelig fantastisk hemmelighed!

vores familieværelse er det rum, der har forvandlet mest. Mens jeg har elsket alle de ser gennem årene, den nuværende version er min favorit.

denne næste plads er måske ikke den mest glamourøse eller magasin værd plads, men jeg elsker det, fordi det viser, at selv med begrænsninger og et lille budget, kan du gøre en plads ikke kun funktion, men ser temmelig pokkers godt!

vores vaskerum har udsatte rør og kanaler, et grimt betongulv, og er også hjemsted for vandvarmeren og ovnen. Vi har heller ikke en fancy, ny vaskemaskine og tørretumbler sæt. Jeg tilføjede nogle planker til væggen og farvede dem grå, byggede en hylde og dekorerede det så godt jeg kunne for at distrahere fra de grimme og uforanderlige træk.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.